Algebehandling

Professionel algebehandling af tage, facader, terrasser, fliser m.v.
Undgå skader, råd og frostsprængninger på ejendomme og bygninger!

Algebehandling

Algebehandling af tage, fliser, facader, træterrasser m.v.

Miljøgodkendte midler

Vi benytter Alge N Fri Proff til algebehandlinger.

Aftaleoverholdelse

Vi holder vores aftaler og kommer altid til tiden.

Fleksibilitet

Vi er fleksible og går langt for vores kunder.

Algebehandling

Hos Time People tilbyder vi professionel algebehandlinger af tage, facader, fliser, terrasser, træterrasser m.v. Som tiden går får de fleste tage, facader, terrasser, fliser m.v. en grim og skadelig algebelægning. Alger på tage, fliser og facader fremkalder ikke store smil hos hverken boligejere, boligforeninger eller ejendomsselskaber. Alger kan nemlig slå rødder, hvilket fremmer både råd og frostsprængninger som kan give større omfattende skader på bl.a. bygningernes facader og tage. Det kan med andre ord, blive en rigtig dyr fornøjelse, hvis ikke algerne fjernes, inden algerne gør skade på tage, facader, murværk m.v.

Algebehandling af tage
1)
Når du har bestilt algebehandling af dit tag, kommer vi forbi din adresse, hvor vi med særlige dyser udlægger/sprøjter skum af algemiddel op på dit tag.
2) Inden vi starter algebehandlingen af dig tag, tilstopper vi diverse nedløbsrør, således der ikke kan løbe algemiddel fra tagrenden og ned i kloak-systemet.
3) Det overskydende algemiddel som ligger sig i tagrenden, opsuges med en kemiopsamler som vi placere i tagrenden inden vi begynder algebehandlingen.
4) Efter algebehandlingen dør algerne, hvorefter algerne skylles væk med den naturlige nedbør.

OBS: Til algebehandling af tage, benytter vi det miljøgodkendte algemiddel Alge N Fri Proff.
Du behøver ikke være hjemme når vi ankommer, men du skal sørge for, at vi kan komme rundt om hele huset, så vi kan sprøjte algemiddel på hele taget.

Algebehandling af fliser
1)
Når du har bestilt algebehandling af dine fliser, kommer vi forbi din adresse, hvor vi med særlige dyser udlægger/sprøjter skum af algemiddel udover dine fliser.
2) Til algebehandling af fliser, benytter vi det miljøgodkendte algemiddel Alge N Fri Proff.
3) Efter algebehandlingen dør algerne, hvorefter algerne skylles væk med den naturlige nedbør.
OBS: Du behøver ikke være hjemme når vi ankommer, men du skal sørge for, at vi adgang til alle fliser, terrasser m.v. så vi kan sprøjte algemiddel på alle fliser.

Bemærk venligst, at der er forskel på algebehandling af fliser og fliserens, du kan læse om vores fliserens her. Vi gør ligeledes opmærksom på, at det bedste resultat for algebehandlingen opnås, hvis algebehandlingen sker når det ikke regner, og når der ikke er frostgrader.

Miljøgodkendt algemiddel
Til algebehandling af tage og fliser benytter vi det miljøgodkendte algemiddel Alge N fri Proff.
Du kan læse mere om Alge N Fri Proff her.

Få et godt tilbud på algebehandling!
Grundet det danske vejr, kan behandlingen kun foregå i en begrænset periode, derfor anbefaler vi at du allerede nu bestiller tid til din algebehandling.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*