Dødsbo

Køb og rydning af dødsbo.
Håndtering af dødsbo A-Z til fornuftige priser!

Køb af dødsbo

Få en professionel vurdering, og den rigtige pris for dødsboet.

Rydning af dødsbo

Rydning af dødsbo, med respekt for den afdøde og pårørende.

Rengøring af dødsbo

Afsluttende rengøring og klargøring af dødsbo.

Havearbejde ved dødsbo

Vi tilbyder diverse havearbejde i forbindelse med dødsbo.

Få hjælp til dødsbo - kontakt os her!

Køb og rydning af dødsbo

Det er hårdt at miste sine kære, og det kan være svært at finde overskud til alle de praktiske gøremål der er i forbindelse med et dødsfald. Derfor tilbyder Time People total håndtering af dødsboer fra A-Z, hvor vi bl.a. tilbyder køb af hele og/eller dele af dødsboet, rydning af dødsboet, rengøring af dødsboet, samt eventuelt havearbejde ved dødsboet. Hele processen foregår med respekt og empati for både den afdøde og de efterladte pårørende.

Gratis rydning af dødsbo
Såfremt der er værdi i dødsboet er der ofte mulighed for at opnå gratis rydning, rengøring m.v. af dødsboet. Dette opnås hvis værdien af dødsboet/indboet stemmer overens med den arbejdstid som arbejdet med dødsboet vil tage.

Genbrug og bæredygtig rydning
Såfremt du som kunde tillader det, har vi det godt med at være miljøbevidste omkring vores rydningsarbejde. Det betyder bl.a. at vi er miljøbevidste i vores sortering af affald, samt at de effekter der kan genbruges fra dødsboet, så vidt muligt bliver indleveret til steder, hvor andre mennesker kan få gavn af effekterne – Det kalder vi for bæredygtig rydning.

Kontakt os for vurdering og tilbud
Vi forstår din situation og vi ved at du står midt i en svær tid. Derfor anbefaler vi at du kontakter Jesper Flindt fra Time People direkte på tlf. 51928304, for en personlig og fortrolig samtale om håndtering af dødsboet. Du er også meget velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden, hvorefter du vil blive ringet op.

Kontakt os her!

Håndtering af dødsbo – sådan fungere det

1) Aftal et møde
Du skal først kontakte Jesper Flindt fra Time People på tlf. 51928304 eller via e-mail, hvor vi får talt om opgaven, samt får lavet en aftale om at mødes på afdødes adresse for besigtigelse af dødsboet og rydningsopgaven. Alt efter omfanget af opgaven, vil du i forlængelse af mødet, modtage et tilbud for køb af dødsboet, rydning af dødsboet, rengøring af dødsboet, samt eventuelt havearbejde ved dødsboet m.v.

2) Vurdering af dødsboet
Såfremt du ønsker at sælge hele, eller dele af dødsboet/indbo, effekter, møbler m.v. er det vigtigt at du får den rigtige pris. Derfor har Time People indgået et samarbejde med en uvildig professionel vurderingsmand, som også vil mødes med dig og gennemgå dødsboet, og komme med en professionel vurdering af hvad dødsboet er værd.

3) Rydning af dødsboet
Såfremt du har solgt indbo/effekter til vurderingsmanden, bliver disse først afhentet af vurderingsmanden. Det tilbageblivende indbo bliver efterfølgende afhentet og bortskaffet af Time People, således dødsboet er totalt ryddet og klar til slutrengøring.

4) Rengøring af dødsboet
Efter dødsboet er ryddet, kan Time People varetage den endelige slutrengøring af dødsboet, således boligen er klar til fraflyttersyn, udlejning, salg m.v.

5) Havearbejde ved dødsboet
Er der forhave, baghave m.v. til dødsboet, kan Time People også her være behjælpelig med at få bragt haven i orden, således haven fremstår pæn og velholdt. Læs mere om vores Haveservice her.

Kontakt os her!

OBS: Bemærk venligst, at der er forskellige ting som du skal have styr på, inden du må rydde et dødsbo. Vi anbefaler derfor, at du kontakter en advokat og/eller skifteretten for nærmere information vedr. salg af dødsbo, rydning af dødsbo m.v.
Læs mere her: https://domstol.dk/alle-emner/doedsfald-og-arv/skifte-af-doedsbo/

Bliv ringet op!

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*