Hjælp til hussalg

Få ordnet din have- og udendørsarealer.
Få rabat gennem din ejendomsmægler!

Hjælp til hussalg

Få ordet udendørsarealerne inden køberne kommer.

Havearbejde

Få en have der fremstår pæn og velholdt.

Rensning

Få renset fliser, tag, hegn, havemøbler, tagrender m.v.

Nedbrydning

Få fjernet det gamle skur, drivhus, plankeværk m.v.

Få hjælp til hussalg - kontakt os her!

Få hjælp til hussalg

Når du skal sælge dit hus er det vigtigt, at husets have og udendørsarealer fremstår pæne og velholdte, så undgår du at interesserede køber skræmmes væk af affaldsbunker, rod, ukrudt, beskidte terrasser, alger på fliser og tage, gamle faldefærdige hegn, skuer, drivhuse, defekte og fyldte tagrender m.v. Men ikke nok med det, du vil med stor sandsynlighed også kunne få den pris som din lokale ejendomsmægler har vurderet dit hus til! Det kan med andre ord, hurtigt betale sig at få ordnet husets have- og udendørsarealer inden fremvisningerne af huset for alvor begynder.

Få hjælp til husets udendørsarealer
Hos Time People har vi udviklet et One Stop Shop koncept, konceptet hedder “Hjælp til hussalg”, hvor du som boligsælger kun behøver at henvende dig ét sted for at få alle udendørsopgaverne løst. Det smarte ved konceptet er, at du har én og samme kontaktperson, som sørger for, at både store som små opgaver bliver løst indenfor den aftalte tid, således husets have- og udendørsarealer fremstår pæne og velholdte, når de interesserede køber kommer til fremvisning.

Få rabat i samarbejde med din lokale ejendomsmægler
Vi er i skrivende stund i gang med at etablere samarbejde med ejendomsmæglere fra mange forskellige ejendomsmæglerkæder. Har vi etableret en samarbejdsaftale med din lokale ejendomsmægler, kan du som boligsælger opnå besparelser og rabatter, på det arbejde som vi skal udføre hos dig.

Der er mange ejendomsmæglere på markedet, derfor er det ikke sikkert, at vi nået at indgå en samarbejdsaftale med din lokale ejendomsmægler, derfor anbefaler vi at du kontakter din ejendomsmægler, og henviser ejendomsmægleren til denne side, således vi kan få lavet en samarbejdsaftale, og du som boligsælger kan opnå besparelser og rabatter.

Bestil hjælp til hussalg i dag!
For bestilling af vores service, bedes du kontakte Time People, og oplyse hvilke opgaver du ønsker løst, samt hvilken ejendomsmægler du benytter til at sælge dit hus.

Kontakt os her!

 

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*