Vinduesvask

Professionel vinduesvask med kalkfri vand.
Undgå miljøskadeligt kemi og vinduer der striber!

Vask af vinduer

Professionel rens- og vask af vinduer med kalkfri vand.

Varmt vand

Opløsning af skidt og snavs med varmt og kalkfri vand.

Vinduesvask op til 5 sal

Med teleskopstænger og bløde børster vaskes der vinduer helt op til 5 sal.

Priser fra kr. 7,5

Vi tilbyder vask af vinduer fra kr. 7,5 pr. vindue.

Få tilbud - kontakt os her!

Vinduesvask med kalkfri vand

Time People Vinduesservice tilbyder udvendig vask af vinduer med kalkfri vand, til konkurrencedygtige priser.
Med rent- og kalkfri vand (omvendt osmosevand), vaskes vinduer og vinduesrammer rene udvendigt.
Når vinduerne vaskes med kalkfri vand, løber vandet af vinduerne og efterlader vinduerne rene, blanke og uden striber, dette uden brug af hverken kemi/sæbe m.v. Er der vinduer der er særligt beskidte, tilsættes der varme til det kalkfri vand, så skidt og snavs opløses hurtigt og effektivt.

Vask af vinduer op til 5 sal
Da vi er udstyret med lange teleskopstænger med blødebørster for enden, er det muligt at vaske vinduer i en højde svarende til 5 sal, dette uden brug af hverken stige, stillads eller lift. Vi har ligeledes lange vandslanger tilkoblet vores rensevogne, så vi nemt og hurtigt kan trække vandslanger ind i baggårde, og vaske vinduer og vinduesrammer på selv de mest ufremkommelige steder. Skulle der alligevel være steder eller terræn, hvor vi ikke af den ene eller anden årsag ikke kan komme frem med vores rensevogne, har vi mobilevandbeholdere som gør det muligt, at foretage vinduesvask uden brug af rensevogn.

Indvendig vinduespudsning
Hos Time People udfører vi ikke selv den indvendig vinduespudsning, dette tilbyder vi  gennem vores samarbejdspartner. På den måde kan vores kunder få vasket og pudset vinduer både udvendigt og indvendigt. Ønsker du at få pudset vinduer indvendigt, varetager Time People koordineringen af arbejdsgangen og fakturering til kunden, således kunden ikke skal bruge unødigt ekstra tid på betaling af regninger fra to forskellige leverandører, bruge tid på udlevering af nøgler, lave flere aftaler om adgang til ejendommen m.v.

Serviceområder:
Vi vasker vinduer ved kommunale bygninger, skoler, institutioner, virksomheder, restauranter, storecentre.
Vi kører primært i Østjylland, men giver gerne tilbud på større opgaver som ligger længere væk.

Priser og tilbud
Ved større opgaver afgiver vi gerne tilbud, ellers kan vores generelle priser for vinduesvask- og vinduespolering ses på vores prisside: https://www.timepeople.dk/priser/

Få et godt tilbud her!

Få fradrag for din vinduespudsning
Som privatperson kan du få skattefradrag for udgifterne til vinduesvask- og vinduespolering via håndværkerfradraget. Læs mere om håndværkerfradraget på SKATs hjemmeside: https://skat.dk/data.aspx?oid=2234759

 

Bliv ringet op!

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*