Facaderens

Professionel rensning af facader til lave priser.
Få flotte og rene facader på ejendomme og bygninger!

Facaderens

Professionel rensning af facader til lave priser.

Desinficering af facader

Desinficeringen er en skånsom rensemetode til sårbare facader.

Imprægnering af facader

Undgå vand, fugt og frostsprængninger i facaden.

Miljøgodkendte midler

Vi benytter miljøgodkendt kemi som f.eks. Alge N Fri Proff.

Få tilbud på facaderens her!

Facaderens

Time People tilbyder skønsom og professionel rensning af facader med højtryksdamp – til markedets bedste priser!
Der er stor forskel på bygningsfacader, samt hvilke vækster og snavs der har sat sig på facaden, nogen facader består af aluminiumsfacader og -paneler, mens andre facader består af overflader som f.eks. beton, mursten og pudsede facader m.v. Der er ligeledes også stor forskel på hvor god facadens stand er. Kan facaden klare en dybdegående rens?, eller skal der foretages en skønsom facaderens med højtryksdamp?, eller skal der foretages en mild afrensning, hvor facaden i første omgang desinficeres, hvor desinfektionsmidlet arbejder i dybden af facaden over tid?

Sådan renser vi facader
Inden vi påbegynder rensning af en facade, besigtiger vi facaden og vurdere hvilken rensningsmetode der vil være mest fordelagtig metode.
Vi vurdere altid facader ud fra fire grundlæggende trin.

  1. Facadens materialer og tilstand
  2. Desinficering
  3. Højtryksrensning vs. Højtryksdamp (bartryk, damp, koldt vand, varmt vand, temperatur)
  4. Overfladebehandling/facadeimprægnering

Trin 1 – Vurdering af facadens tilstand
Inden arbejdet påbegyndes besigtiges facadens tilstand, hvor der i samarbejde med kunden, træffes beslutning om rensningsmetode, bar, temperatur m.v.

Trin 2 – Desinficering af facaden
I mange tilfælde kan det være nok, at rense facaden med en desinficering. Desinficeringen af facaden foregår ved, at desinficeringsmiddel sprøjtes på facaden, så alger dør, skidt og trafiksnavs løsner sig, og efterfølgende skyldes væk af den naturlige regn. Desinficeringen af en facade er en skånsom rensningsmetode, som virker over tid. Den fulde virkning tager typisk 3-8 måneder.

OBS: For at skåne facaden mest muligt, er det altid fordelagtigt at starte med at desinficere facaden. Såfremt det viser sig ikke at være nok at desinficere facaden, vil den efterfølgende højtryksrensning af facaden, kunne udføres ved et lavere vandtryk eller ved brug af højtryksdamp, hvilket er skånsomt for facaden.

Trin 3 – Højtryksrensning af facaden
Udstyret til brug ved rensning af din facade, bliver valgt ud fra facadens tilstand, hårdhed og facademateriale. Inden vi går i gang med højtrykrensningen justeres trykbar og vandmængde, og det bliver vurderet om der skal benyttes damprensning, hedvand- eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale.

OBS: Består facaden af glatte og blanke overflader, renses facaden med kemi og bløde børster, hvorefter facaden skylles med lavtryk.
Vi anbefaler desuden kun en højtryksrens af facaden, hvis facaden har en belægning, som en desinficering ikke kan klarer alene.

Trin 4 – Overfladebehandling/facadeimprænering
Efter højtryksrensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, hvor facaden nanoimprægneres. Imprægneringen tilsikrer at rensningsresultatet holder længere, og forhindrer samtidigt vand og fugt i at trænge ind i facaden, mindsker frostsprængninger og misfarvning, samt vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sort skimmelsvamp og andre urenheder på facaden.

Få et godt tilbud på facaderens!
Har du spørgsmål til vores facaderens, eller ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud, så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*