Fugt og skimmelsvamp

Få professionel hjælp til vandsskade, fugt og skimmelsvamp.
Hurtig og effektiv hjælp - når skaden er sket!

Vandskade

Opsugning af vand ved oversvømmelser, skybrud, rørskade.

Fugtmåling

Med fugtmålinger, finder vi årsagen til fugt- og skimmel problemerne.

Desinfektion

Rengøring og desinfektion efter kloak- og vandskader.

Skimmelsanering

Afrensning af skimmelsvamp med effektive afrensningsmetoder.

Fugtteknik, vandskade og skimmelsanering

Hos Time People Fugtteknik, arbejder vi med vandskader, fugtmålinger, affugtning/udtørring af bygning, skimmelsanering og Bioridbehandlinger, hvor vi dagligt udfører opgaver som f.eks. opsugning af vand ved vandskader, desinficering og rengøring af bygning og inventar efter kloak- og vandskade, lugtsanering, fugtmåling, opsætning af affugtere, afrensning af skimmelsvamp, nedbrydning og fjernelse af opfugtet materiale, udførelse af skimmelsvamp test, udførelse af Biorid behandlinger og meget meget andet.

Eksperter i fugt- og skimmelsanering
Vi har samlet nok Danmarks bedste team, hvor alle medarbejdere har stor erfaring og know-how indenfor fugtteknik, fugt og skimmelsanering. Derudover er vi AVT certificeret, og har derfor en særlig viden om skimmelsvampenes biologi og afrensningsmetoder for udbedring af skimmelsvampskader m.v.

Kontakt os her!

Produkter og services

Nedenfor ser du et udplug af de produkter og services, som Time People tilbyder indenfor fugtteknik, vandskade og skimmelsanering.
Såfremt du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51928304.

Fugtmåling

Med det rette fugtmålingsudstyr, samt en stor portion erfaring og viden, finder vi årsagen til fugt- og skimmel problemerne.
Vi bistår med både rådgivning og udbedring af fugt- og skimmelskader.

 

Skimmelsanering

Vi fjerner og afrenser skimmelsvamp fra kældre, vægge, lofter, bjælker m.v. Efter endt skimmelsanering, udføres der kvalitetssikring og kontrolmålinger, hvor det sikres at, alt skimmelsvamp er fjernet.

Affugtning

Vi tilbyder udlejning af affugtere og opsætning af affugtere til alle formål som f.eks. adsorptionsaffugtere, kondensaffugtere m.fl.  således bygning affugtes korrekt, i forhold til skadens omfang, antal kubikmeter m.v.

Læs mere her!

BioRid behandling

Med den rette påføring og mængde BioRid, kan BioRid behandlinger afhjælpe mange af de fugt- og skimmelproblemer som opstår ved beboelsesejendomme, badeværelser, kældre m.v.

Læs mere her!

Hjælp til vandskade

Vi tilbyder opsugning-og bortpumpning af vand og spildevand (kloakvand), fjernelse af skadet isoleringsmateriale, gipsvægge m.v. således skadesomfanget minimeres og skimmelsvamp i bygningen undgås.

 

Desinfektion efter vandskade

Ved oversvømmelser, skybrud eller rørskade kan vand i bygninger udgøre en sundhedsmæssig risiko,
hvorfor det er vigtigt boligen og beskadiget genstande desinficeres.

Nedbrydning efter vandskade

For at opnå effektiv affugtning efter en vandskade, kan der være tilfælde, hvor organisk materiale, gipsvægge, trægulve, gulvpaneler, vådt isolerings materiale m.v. fjernes,
jo før det sker – des bedre affugtningsresultat.

Læs mere her!

Skimmelsvamp test

Med den rette skimelsvamp test, kan du få be- eller afkræftet din mistanke for, om du har skimmelsvamp i din bolig. Dette uanset om det synlig skimmelsvamp eller skjult skimmelsvamp.

Biorid behandling

Har du skimmelsvamp i din bolig eller kælder, så kan en Biorid behandling være en effektiv løsning på et stort skimmelsvamp problem. Før Biorid behandlingen kan udføres, foretages der fugtmålinger, hvorefter alt skimmelsvamp afrenses (skimmelsanering), herefter i gangsættes selve Biorid behandlingen, hvor der påføres korrekt mængde Biorid ved de fugt- og skimmelangrebne områder.

Læs mere om Biodrid behandling

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*