BioRid Behandling

En effektiv løsning på skimmelsvamp problemer.
Undgå fugt og skimmelsvamp!

Vandskade

Opsugning af vand ved oversvømmelser, skybrud, rørskade.

Fugtmåling

Med fugtmålinger, finder vi årsagen til fugt- og skimmel problemerne.

Desinfektion

Rengøring og desinfektion efter kloak- og vandskader.

Skimmelsanering

Afrensning af skimmelsvamp med effektive afrensningsmetoder.

BioRid behandling

Har du skimmelsvamp i f.eks. din bolig eller kælder, så kan en BioRid behandling være en effektiv løsning på et stort skimmelsvamp problem. Før BioRid behandlingen udføres, foretages der fugtmålinger, hvor årsagen til fugt- og skimmelproblemerne findes. Såfremt det vurderes, at Biorid behandling kan afhælpe fugt- og skimmelproblemerne, afrenses eventuelt skimmelsvamp (skimmelsanering), hvorefter selve Biorid behandlingen i gangsættes. BioRid egner sig til indendørs påføring af vægge og lofter, på underlag af cement, gips, mursten og metal, og kan med fordel benyttes ved beboelsesejendomme, badeværelser, omklædningsrum, kældre, vaskehuse, parkeringskældre m.v.

Har du problemer med opstigende grundfugt i kælder, bygning eller murværk, så kan BioRid behandling med fordel også benyttes i samspil med f.eks. fugtisolering, Injicering- og fugtspærreløsninger.

Biorid behandlingen foregår henholdsvis med airless sprøjte, rulle og pensel, samt diverse værnemidler.

Derfor kan Biorid afhjælpe skimmelsvamp*
BioRid er en vandbaseret, funktionel maling, som fjerner fugt og holder belægningens overflade tør. Beskyttelsen mod skimmelsvamp er baseret på de fysiske processer, der opstår i mikroporerne. BioRid belægningen opsamler vandet midlertidigt i kondensperioden, og når overfladetemperaturen er over dugpunktet, fordamper dampen ud i atmosfæren. På grund af den mikroporøse matrix-teknologi, sker fordampningsprocessen på en højeffektiv måde, sammenlignet med en alm. malet overflade. F.eks. repræsenterer en kvadratmeter BioRid i en tykkelse på ca. 1 mm, en 12.000 gange øgning i den relative overflade, dvs. omkring størrelsen på to fodboldbaner. Derfor fordamper vandet hurtigere, og den Biorid behandlede overflade forbliver tør.

Vil du vide mere om BioRid behandling, fugt- og skimmelsvamp, så er du altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale.

Kontakt os her!

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*