Ozonbehandling

Professionel lugtsanering med ozon.
Effektiv fjernelse af dårlige lugte!

Ozonbehandling

Professionel lugtsanering med ozon.
Fjernelse af dårlig lugt over alt!

Desinfektion

Desinfektion af smitsomme vira, mikroorganismer og bakterier.

Lugtsanering

Vi fjerner lugt fra rotter, nikotin, røg, mug, skimmel, krydderilugte m.v.

Skimmelsvamp

Fjernelse- og sanering af skimmelsvamp.

Få hjælp til dårlig lugt

Ozonbehandling

Hos Time People er vi specialiseret i fjernelse af dårlige lugte med Ozon- til fornuftige priser.

Med en Ozonbehandling oxideres- og omdannes ilten i luften til ozon, hvilket har den virkning, at ilt/luft med dårlig lugt nedbrydes og elimineres. Ozon er derfor et kraftfuldt og effektivt våben til neutralisering og fjernelse af dårlige lugte efter f.eks. tobaksrøg, sod, rotter, krydderier, parfumer mv. En Ozonbehandling har desuden den bonus effekt, at Ozon desinficere overflader og dræber mikroorganismer, bakterier, vira og svampesporer.

Vi har mange års erfaring  Ozonbehandlinger, og kan derfor tilbyde effektiv bekæmpelse og fjernelse af dårlige lugte efter bl.a. fugt, vandskade, skimmel, brand, sod, tobaksrøg, e-cigaretter, rotter, fordærvede madvarer, husdyr, hunde og katte m.v. Vi udfører dagligt lugtsaneringer ved bl.a. lejligheder, villaer, hele ejendomme, kældre, sommerhuse, kolonihavehuse, campingvogne, biler, både, hotelværelser, skralderum m.v.

Vender den grimme lugt tilbage?
Svaret er nej. Ozonbehandlingen oxiderer og nedbryder lugtkilden. Det er dog vigtigt at kilden til den dårlige lugt fjernes, inden ozonbehandlingen påbegyndes.
Har du f.eks. spildt væske i bilen eller er der et fyldt askebæger, så skal dette fjernes inden ozonbehandlingen påbegyndes.

Kontakt
Vil du vide mere om vores Ozonbehandlinger og hvordan vi fjerner dårlige lugte, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51928304 ellers kontakt os via hjemmesiden , hvorefter vi ringer tilbage til dig.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*