Myrebekæmpelse

Professionel myrebekæmpelse.
Effektiv bekæmpelse til markedets bedste priser!

Myrebekæmpelse

Professionel og effektiv myrebekæmpelse.

Bekæmpelsesmidler

Vi benytter godkendte bekæmpelsesmidler.

Giftfri myrebekæmpelse

Vi tilbyder også myrebekæmpelse uden brug af gift.

Billige priser

Vi har markedets bedste bekæmpelsespriser.

Bestil myrebekæmpelse her!

Myrebekæmpelse

Time People afdelingen for insektbekæmpelse, tilbyder professionel udendørs- og indendørs bekæmpelse af myrer til fornuftige priser, uden dyre abonnementer!
Vi udfører myrebekæmpelse i Østjylland ved både private, boligforeninger, ejendomsselskaber, virksomheder, skoler og institutioner.

Vi tilbyder:

  • Udendørs myrebekæmpelse
  • Indendørs myrebekæmpelse
  • Mulighed for miljøvenlig og giftfri myrebekæmpelse

Priser
Prisen for myrebekæmpelse er fra kr. 550 inkl. gift pr. time/behandling.
Alle priser er vejledende og nævnt ekskl. moms.

Myebekæmpelse uden abonnement
Vi har ingen interesse i at fastholde vores kunder i én abonnementsordning, derfor gør vi vores arbejde ordentligt første gang, lige som vi heller ikke fortynder vores bekæmpelsesmidler.
Det betyder med andre ord, at du får løst dit myreproblem til fornuftig pris, uden at skulle betale for et unødvendigt abonnement måned efter måned.

Bestil myrebekæmpelse i dag!
Ønsker du at bestille myrebekæmpelse, eller vil du vide mere om vores myrebekæmpelse, så kontakt og fra vores kontakteformular eller ring 51928304.

Kontakt os her!

Bekæmpelsesmidler
Til giftbekæmpelse af myrer, benytter vi lovlige og professionelle bekæmpelsesmidler, der både virker her og nu, og som samtidigt har en langtidsvirkende effekt.
Til grøn- og giftfri myrebekæmpelse benytter vi bl.a. en særlig gær- og sukkerblanding, samt en metode med kogene vand fra vores varmvandsvogne.
Du kan læse mere om vores giftfri myrebekæmpelse længere nede på siden.

Metode til udendørs myrebekæmpelse
Til udendørs bekæmpelse af myrer, sprøjtes der med en oliebaseret og lugtfri kontaktgift, på og omkring myrernes opholds- og skjulesteder. Myrerne dør når de kommer i berøring med de behandlede flader. Derudover udlægges der en særlig ædegift, som indeholder både sukker, protein og kulhydrater som tiltrækker myrerne, myrerne transportere herefter “maden”/giften med til boet, hvorefter hele kolonien ødelægges.

Metode til indendørs myrebekæmpelse
Til indendørs bekæmpelse af myrer, sprøjtes der med en vandbaseret og lugtfri kontaktgift, på og omkring myrernes opholds- og skjulesteder. Myrerne dør når de kommer i berøring med de behandlede flader. Derudover opstilles der myrelokkedåser, og der udlægges der en særlig ædegift, som indeholder både sukker, protein og kulhydrater som tiltrækker myrerne, myrerne transportere herefter “maden”/giften med til boet, hvorefter hele kolonien ødelægges.

Metode til miljøvenlig og giftfri myrebekæmpelse
Til miljøvenlig myrebekæmpelse, har vi udviklet en giftfri metode til myrebekæmpelse. Metoden består af at vi udlægger en særlig gær- og sukkerblanding, som i det rigtige blandingsforhold tiltrækker myrerne. Myrerne elsker sukkeret, men kan ikke tåle gærblandingen, hvorefter myrerne dør.

En anden giftfri metode som vi benytter til myrebekæmpelse er kogende vand. Metoden benyttes særligt ved større græsarealer, boligområder, virksomheder, skoler og institutioner. Her ankommer vi med vores varmvandsvogne, hvor vi sprøjter 90-150 grader kogende vand ned i myreboet,   det kogende vand ødelægger herefter myrernes æg, inden de bliver klækket.

Kontakt os i dag!
Har du problemer med myrer eller andre insekter i din have eller bolig? Så er du velkommen til at kontakte os på tlf. 51928304 og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*