Desinfektion

Effektiv og professionel desinfektion.
Undgå bakterier, vira, sporer, svampe og gær!

Desinfektion

Professionel desinfektion efter rotter, vandskade, kloakvand m.v.

Lugtsanering

Vi fjerner lugt fra rotter, nikotin, røg, mug, skimmel, krydderilugte m.v.

Vand og fugt

Vandsugning og bortpumpning af regnvand, kloakvand m.v.

Skimmelsvamp

Fjernelse- og sanering af skimmelsvamp.

Få hjælp - kontakt os her!

Desinfektion

Vores store erfaring indenfor desinficering og lugtsanering, gør at vi med rette kan kalde os specialister indenfor feltet. Vi løser både store og små desinfektionsopgaver, hvor vi professionelt desinficere for bakterier, vira, sporer, svampe og gær. Vi har udviklet særlige metoder til desinficering, hvilket gør at vi kan leverer kosteffektive desinficeringsopgaver indenfor bl.a. inventar, emballager, lokaler, loftrum, kældre, køkkener, hele bygninger, institutioner, skoler m.v.

Vores behandlingsmetoder:

Koldtågebehandling
Behandlingen sker ved, at vi med særlige maskiner, genererer en tåge eller dis, som dannes af ultra små BioCid dråber, som trænger ind og desinficerer alle steder, afkroge, sprækker, revner m.v. Koldtågebehandlingen fjerner både dårlig lugt, samt 99,999% af alle bakterier, vira, svampe og sporer. Metoden forringer desuden levevilkårene for lus, lopper, borebiller, sølvfisk, væggelus og andet utøj. Læs Biocid UTD produktfakta.

Ozonbehandling
Ozonbehandling er et effektivt middel til desinficering og lugtbekæmpelse. Ozon angriber organisk materiale og dræber mikroorganismer som bakterier, mikroorganismer og virus. Ved af benyttelse af Ozonmetoden elimineres også lugte fra nikotin, røg, mug, skimmel, krydderilugte m.v.

Vådbehandling
Her afvasker vi lokaler og inventar med særlig desinficeringsmiddel. Vi benytter altid godkendte og miljøvenlige midler til formålet.

Mixbehandling
Der kan være tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte forskellige desinficeringsmetoder for at løse desinficeringsopgaven. I sådanne tilfælde benytter vi flere af vores behandlingsmetoder til opgaven.

Kontakt
Har du behov for hjælp til desinficering og/eller lugtsanering, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf. 51928304.

Kontakt os i dag!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*