Special Rens

Vi løser rensnings- og højtryksopgaver.
Til markedets bedste priser!

Rensning af tagrender

Rensning af tagrender, nedløbsrør og nedløbsbrønde.

Vinduesvask

Vask af vinduer med varmt og kalkfri vand.

Facaderens

Rensning af facader med eller uden brug af lift.

Algebehandling

Miljøgodkendt algebehandling af fliser og tage.

Specialindrettede servicevogne

Hos Time People har vi specialindrettede servicevogne med bl.a. højtryksrenser, hedvand og kemipumper, kalkfri vand, tagrenderenser m.v. Specialindretningen af vores servicevogne gør, at vi nemt kan køre direkte til opgaveadressen og udfører flere opgavetyper fra én og samme vogn, hvilket spare tid, som i sidste ende giver vores kunder billige priser.

Servicevogn til mange opgavetyper
Da vi netop kan håndtere flere forskellige opgavetyper fra én og samme vogn, kan vi bl.a. tilbyde rensning af bygningsfacader, algebehandling af fliser og tage, rensning af fliser, fjernelse af graffiti, rensning af betongulve for olie og fedt pletter, rensning desinfektion af containere, rensning af tagrender, rens/spuling af nedløbsrør og nedløbsbrønde, rensning af træterrasser, rensning plankeværk, rensning havemøbler, imprægnering af facader og fliser, vinduesvask optil 5 sal og meget meget andet.

Kontakt os for tilbud
Vil du vide mere om vores services eller vil du have et tilbud på en opgave, så er du altid meget velkommen til kontakte os.

Kontakt os her!

Klik på billedet for at se flere opgavebilleder.

Renseservices

Nedenfor ser du et udplug af de produkter og services, som Time People tilbyder fra vores specialindrettede servicevogne.
Såfremt du har spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 51928304.

Rensning af tagrender

Rensning af tagrender og sugning af tagrender i 16 meters højde, uden brug af stige eller lift. Rensning/spuling af nedløbsrør og nedløbsbrønde, samt udvendig rengøring af tagrender.

Læs mere her!  

Vinduesvask

Med rent- og kalkfri vand (omvendt osmosevand), vaskes vinduer og vinduesrammer rene op til en højde svarende til 5 sal. Vinduesvask med kalkfri vand, giver rene og blanke vinduer.

Læs mere her!  

Facaderens

Afrensning af facader og vinduesrammer for alger, trafiksnavs, forurening og anden begroning. Efter endt facade rensning, tilbyder vi ligeledes afsluttende imprænering af facaden, samt  vask af vinduer med kalkfri vand.

Læs mere her!  

Algebehandling

Algebehandling af tage og fliser. Vi er tænker på miljøet, derfor benytter vi det miljøgodkendte algemiddel Algefri N Proff til algebehandlinger af tage og fliser. Det har vi og vores kunder det godt med.

Læs mere her!  

Rensning af fliser

Rensning af fliser, herregårdssten, træterrasser, havemøbler, plankeværk m.v.
Efter afrensningen kan der foretages imprægnering af både fliser og træterrasser.

Læs mere her!  

 

Diverse højtryksrensning

Diverse højtryksrensning med hedvand af f.eks. containere og entreprenørmaskiner.
Med optil 800 liter vand i vognen, tilbyder vi også højtryksrensning, på steder hvor der ikke er adgang til vand.

Rensning af betongulve

Rensning af olie- og fedtpletter fra betongulve i garageanlæg, værksteder m.v. Til rensning af betongulve benytter vi professionelle overfladerensere som med automatisk vandaftræk sikre at vandet suges væk samtidigt med at gulvet renses.

Afrensning af graffiti

Højtryk og hedvandsafrensning af graffiti på hårde og bløde flader, murværk, beton, træskure m.v., samt manuel fjernelse af graffiti “tags” ved brug af kemi og en god portion knofedt.

Få et godt tilbud!

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*