Rengøringsvanvid søges!

OBS: Vi modtager pt. ikke flere ansøgninger til stillingen, men modtager stadig gerne uopfordrede ansøgninger!

Vores rengøringsafdeling er i rivende udvikling, hvor vi mærker stor kundefremgang indenfor rengøring efter butiksrenoveringer, håndværkerrengøring, fraflytterrengøringer og slutrengøringer. Derfor har vi besluttet os for, at styrke og opruste vores rengøringsafdeling med kvalificerede medarbejder, som har en god portion rengøringsvanvid, og forstår værdien af, at udfører et  kvalitetsorienteret- og professionelt rengøringsarbejde, samtidig med at man har det sjovt med sine kollegaer.

Udover at du har rengøringsvanvid (på den gode måde), forestiller vi os, at du er en glad, smilende og positiv person, som trives med at gøre rent- og med at være en del af et team, hvor vi har det sjovt, samtidigt med at der bliver gået til stålet. Du har erfaring med rengøring fra tidligere job, og du trives med korte deadlines, ansvar og egenkontrol. Du er serviceminded, mødestabil og kvalitetsbevidst, og så forstår du betydningen af, at DU er en del af ét hold, hvor alle i teamet spiller en afgørende rolle for, at komme i mål med dagens opgaver. Sidst men ikke mindst er det et stort plus hvis du har kørekort.

  • Du kan arbejde 12 – 37 timer pr. uge.
  • Du taler og skriver dansk.

Vi tilbyder:

  • Løn kr. 150 – 170 pr. time (efter kvalifikationer)
  • Gode kollegaer
  • Godt og ærligt arbejdsmiljø, hvor alle er lige meget værd
  • Mulighed for at arbejde tværfagligt med vores andre afdelinger
  • Mulighed for fleksible arbejdstider
  • Mulighed for at lave aftale om antal arbejdstimer, der passer til dit privatliv

Arbejdssted: Aarhus og omegn.

Ansøgningsfrist: Tiltrædelse snarest muligt.

Ansøgning og CV sendes til: info@timepeople.dk

Ansættelsessamtaler gennemføres løbende ved henvendelse.

Ønsker du at vide mere om jobbet som rengøringsassistent hos Time People, arbejdsopgaver m.v. så er du altid meget velkommen til at kontakte CEO, Jesper Flindt på tlf. 51928304.

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*