Rotter i ejendommen?

Rydning, nedbrydning og rengøring efter rotter.
Få plads til effektiv rottebekæmpelse!

Oprydning af ejendom

Få fjernet rod og affald, det forbedre rottebekæmpelsen.

Nedbrydning

Kom rotterne til livs med kosteffektiv nedbrydning.

Desinfektion

Undgå sygdom med professionel rengøring og desinfektion efter rotter.

R1-Autorisation

Vi har R1-Autorisation i forebyggelse- og rottebekæmpelse.

Få hjælp - kontakt os her!

Har du rotter?

Når du har rotter i din beboelse/ejendom kan det være vigtigt, at grunden og ejendommen ryddes i et tilstrækkeligt omfang, således rottebekæmpelsesfirmaet kan etablere den rottebekæmpelse som er nødvendig. Der kan ligeledes være tilfælde, hvor rottebekæmpelsesfirmaet vurderer, at der skal foretages nedbrydning af f.eks. gulve, vægge, lofter m.v. således man kan finde frem til- og få lukket de huller som giver rotterne adgang til boligen/ejendommen.

Rotter kan smitte mennesker med både bakterier, vira og encellede organismer. Smitten kan medføre alvorlige sygdomme hos mennesker, også efter rotterne er blevet fjernet/udryddet. Derfor er det vigtigt at man tager de nødvendige forholdsregler, og benytter korrekte værnemidler, dragter, masker, handsker m.v. dette uanset om man skal tømme boligen, garagen, loftrummet eller om der skal rengøres og desinficeres efter rotterne er udryddet.

Det er ikke for sarte sjæle, at tømme en bolig, mens der stadig er rotter tilstede.
Time People medarbejdere har flere gange oplevet, hvordan rotter er sprunget ud af skabe, og løbet mellem benene, mens der blev arbejdet med nedpakning af løsøre og nedbrydning af gulve, lofter, køkkener m.v.

Samarbejde med kommuner og rottebekæmpelsesfirmaer
Hos Time People har vi stor erfaring med rydning/tømning af grunde og ejendomme, samt rengøring af boliger efter rotterne er udryddet. Det er derfor heller ikke uden grund at flere kommuner og rottebekæmpelsesfirmaer i stigende grad benytter og/eller henviser de skadesramte familier og borgere til, at kontakte Time People for hjælp til rydning, nedbrydning, samt rengøring efter rotter.

Kontakt os i dag!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*