Social Rengøring

Effektiv sortering, udsmidning, rengøring og desinficering.
Med respekt for borgeren!

Medarbejdere

Vi benytter ikke ulovlig udenlandsk arbejdskraft.

Kvalitetssikring

Vi benytter egenkontrol til kvalitetssikring.

Aftaleoverholdelse

Vi holder vores aftaler og kommer altid til tiden.

Fleksibilitet

Vi er fleksible og går langt for vores kunder.

Social Rengøring

Mange mennesker har det rigtig skidt med psykiske eller fysiske lidelser, hvilket gør at den ”normale” løbende oprydning og rengøring udebliver. Den manglende oprydning og rengøring skaber over tid, store ophobninger af ufremkommeligt rod og affald som i mange tilfælde fremmer tilkomsten af ubehagelig lugt, skadedyr, fluer, rotter m.v. hvilket både er smerteligt og uholdbart for borgeren, pårørende, naboer m.v.

Hvad gør man når affald er guld?
Hos Time People har vi løst mange opgaver, hvor borgeren af den ene eller anden årsag har knyttet sig følelsesmæssigt til ting, som i andres øjne er det rene affald. I sådanne tilfælde er det enormt vigtigt at borgeren inddrages respektfuldt i oprydning- og udsmidningsprocessen, således udsmidnings- og opbevaringsarbejdet sker i et tempo, hvor borgeren føler sig respekteret, hørt og forstået.

Hos Time People løser vi sociale oprydninger og rengøringsopgaver, hvor vi i samarbejde med borgeren, sociale myndigheder og pårørende, benytter pædagogiske indgangsvinkler med det formål, at skabe tryghed hos alle parter, mens opgaven løses.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*