Fliserens

Professionel rensning af fliser!
Få flotte og rene fliser uden striber.

Fliserens

Miljøvenlig rensning af fliser uden brug af giftig kemi.

Miljøgodkendte midler

Vi benytter Alge N Fri Proff til algebehandlinger.

Aftaleoverholdelse

Vi holder vores aftaler og kommer altid til tiden.

Fleksibilitet

Vi er fleksible og går langt for vores kunder.

Få tilbud på fliserens her!

Fliserens uden brug af kemi

Time People tilbyder professionel og skånsom afrensning af fliser, dette uden brug af miljøskadelig kemi. Få flotte og rene fliser ved indkørslen, terrassen,  gangarealer m.v. uden flisepest, mos og alger.

Rensning af fliser med varmt vand
Vores rensevogn er udstyret med et varmefyr, som kan opvarme vandet til 80-120 grader, hvorefter vi med særlige overfladerensere kan foretage en skånsom hedevandsafrensning af fliser.
Det varme vand er særdeles effektivt til at få løsnet og fjernet mos, alger og flisepest, mens overfladerenserne vasker fliserne, så vi undgår at lave destruktiv højtryksrensning, hvilket kan resultere i flisernes belægning ødelægges, så fliserne fremover er mere modtagelige overfor algevækst og flisepest.

Imprægnering af fliser
Vi anbefaler altid at en fliserens afsluttes med imprægnering af fliserne. Til imprægnering benytter vi en imprægnering der er baseret på nanoteknologi, som forsegler og danner en beskyttende hinde på flisernes belægning. Efter imprægneringen vil du opleve at nedbør render af fliserne, fremfor at suge fugt ind i fliserne, hvilket danner gode vækstbetingelser for flisepest og alger. Imprægneringen er med andre ord et beskyttende værn, der giver fliserne et langtidsholdbart resultat.

 Serviceaftale
Såfremt du har fået udført både fliserens og imprægnering af Time People, så tilbyder vi en årlig serviceaftale, så du slipper for besværet og altid har flotte fliser.
Den årlige serviceaftale fungerer på den måde, at vi kommer forbi dig én gang om året og algebehandler dine fliser, dette ved udlægning af ét miljøgodkendt algemiddel som trænger ned i fliserne og bekæmper alger, algesporer, skidt og møg som har lagt sig oven på imprægneringen.

Få et godt tilbud på fliserens!
Bestil tilbud og tid til rensning af dine fliser.

Kontakt os her!

Bliv ringet op!

Udfyld felterne med dine oplysninger, så ringer vi tilbage til dig.

Dit navn*

Dit telefonnummer*